Пятница, 29.03.2024, 08:49
Главная
Регистрация
Вход
сайт для нефоров
Приветствую Вас Гость

Украинская Баннерная Сеть
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » группы и испонители ( обсуждение ) » поп рок » Йожики (Ще один поп-панк))
Йожики
DARTHIIRДата: Пятница, 29.02.2008, 20:26 | Сообщение # 1
Полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 170
Репутация: 6
Статус: Offline
Історія гурту розпочинається зі славетного
НТУУ "КПІ", де на факультеті менеджменту
та маркетингу намагалися здобути
економічну освіту чотири хлопці. Вони ходили
на заняття і ніхто з них не здогадувався про
музичні уподобання інших. Кожен з них
займався своїми справами. Так минув рік.
На другому курсі, посеред однієї із самих нудних лекцій в аудиторію ввійшов Сашко (який потім став першим вокаліст гурту). Помітивши симпатичних першокурсниць, він підсів до них з метою познайомитись. Можливо так би й сталося, якби не розмова теперішнього лідер-гітариста гурту Андрія з теперішнім бас-гітаристом Сашком, який на той час не мав жодного уявлення про бас-гітару. Хлопці саме обговорювали одну з пісень їх улюбленого гурту BLINK-182. Оскільки диски з творчістю цього гурту були лише в обмеженого кола людей і не продавалися в музичних магазинах, Сашко (перший вокаліст) поцікавився в Андрія, які пісні в нього є. З’ясувавши, що в нього були всі альбоми гурту, хлопці прямо з занять йдуть до Андрія, щоб послухати їх. Прийшовши до Андрія, Сашко знаходить в нього неабияку колекцію своєї улюбленої музики. Після довгої розмови Сашко дізнається про те, що Андрій ще в школі створив свій гурт, де був гітаристом і на данний момент займається пошуком однодумців для створення нового колективу. Оскільки Андрій та Сашко шаленіли від на той час рідкісних гуртів, які грали веселу молодіжну музику, вирішальним моментом стало те, що Сашко ще з дитинства мріяв стати співаком. Послухавши його гру на гітарі, Андрій запропонував створити власну команду, яка буде грати на той час зовсім нову, але веселу та молодіжну музику на що Сашко не замислюючись погодився. Так створилась основа гурту “Йожики”: лідер-гітарист Андрій та соло-гітарист вокаліст Сашко.
Дізнавшись про плани хлопців, найкращий друг Андрія Сашко (майбутній бас-гітарист) запропонував їм знайомого барабанщика та басиста. Андрій пише перші пісні для гурту, які невдовзі відпрацьовуються на репетиціях. Оскільки Олександр (найкращий друг Андрія) був присутнім на всіх репетиціях, він швидко освоїв основи гри на бас гітарі. На одній з наступних репетицій він підміняє відсутнього басгітариста. Вражені його здібностями Андрій та Сашко вирішують, що басгітаристом гурту буде Олександр.
Після відвідування одного з місцевих клубів, де проходила нео-панк вечірка, Андрій знайомиться з барабанщиком гурту “Паніка” Ромою, який невдовзі стає членом гурту “Йожики”. Так 29 березня 2004 року затвердився основний склад гурту: лідер-гітарист Дякун Андрій , соло-гітарист вокаліст Коваленко Олександр, бас-гітарист Катеруша Олександр та барабанщик Анісович Роман.
Недовго думаючи, хлопці вирішують, що оскільки пісні веселі, то і назва гурту повинна бути також веселою. Після декількох запропонованих варіантів було вирішено, що саме від назви “Йожики” у публіки на вустах з’являється посмішка, чого і намагався досягнути колектив.
Після однієї репетиції разом, хлопці розуміють що вони просто створені для того, щоб грати разом. На той час у гурту було п’ять пісень і вирішивши, що їх необхідно виставити для оцінки публікою, вони організовують свій перший концерт, на який були запрошені інші команди.
Дебют гурту пройшов на п’ять балів, публіка просто шаленіла від їх драйву і вже на першому виступі гурт “Йожики” робить свій перший вихід на біс. Не встигаючи оговтатись від шокуючого першого виступу, із зярядом позитивної енергії хлопці пишуть нові пісні та дають концерти у різних клубах міста. Публіка охоче приходить на їх концерти і отримує свою дозу драйву та заряд позитивної енергії. На даний час склад гурту дещо змінився: місце барабанщика зараз займає не менш талановитий Сірош Євген, з яким і були зроблені демозаписи гурту.
Гурт “Йожики” брав участь у фестивалі “Подих”, а також у святкуванні Дня молоді на Майдані Незалежності, у заключній частині пісенного конкурсу “ЄВРОБАЧЕННЯ”, що проходила в “Євромістечку” та у міжнародному фестивалі “GBOB” (“Global Battle Of the Band”) 2005 та GBOB-2006 року . Гурт “Йожики” є дипломантом фестивалю “Перлини сезону - 2005” у номінації рок-музика, що проходив у місті Запоріжжя 15-17 липня та дипломантом міжнародного музичного фестивалю “Чайка-7”. Також гурт представляв свою творчість у прямому ефірі програми “Підйом” на Новому каналі та на каналі М1. Після цих виступів гурт запросили прийняти участь у програмі «Обсерваторія » на хвилі «Наше Радіо», де слухачі змогли почути інтерв’ю з музикантами та презентацію пісні.
Демозаписи гурту були зроблені під керівництвом генерального продюсера студії “ДИНАСТІЯ” Толчанова Андрія Борисовича (тел. 513-30-04)
Також гурт записувавя на студіях «Музична Майстерня» та «Третяков продакшн».
У найближчих планах гурту “Йожики” донести то слухачів новий стиль музики, який досить популярний за кордоном і активно завойовує аудиторію в Україні, адже це музика для вільних людей, які ведуть активний спосіб життя. Гурт виступає проти паління та вживання наркотиків. Зробити це гурт намагається через фестивалі, які проходять в Україні і підтримують молодих виконавців.


Ще не вмерли металисти,
ні панки ні готи ,
ще нам браття неформали
уклонятся гопи!!!!=))
 
†ScReAm†Дата: Четверг, 06.03.2008, 22:20 | Сообщение # 2
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 52
Репутация: 2
Статус: Offline
лю)


 
DARTHIIRДата: Суббота, 08.03.2008, 19:42 | Сообщение # 3
Полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 170
Репутация: 6
Статус: Offline
†ScReAm†, аха))та не все....мені подоб пісня Запасні Варіанти,Кеди....

Ще не вмерли металисти,
ні панки ні готи ,
ще нам браття неформали
уклонятся гопи!!!!=))
 
Форум » группы и испонители ( обсуждение ) » поп рок » Йожики (Ще один поп-панк))
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Для добавления необходима авторизация

| Copyright tery © 2024 | |